Menu Close

Concerts

Liggende affiche zonder datum
Deze concertreeks is afgelopen
shakespeare banner
Deze concertreeks is afgelopen

NIEUWE LEDEN: DRINGEND BERICHT

DRINGEND BERICHT aan alle muzikanten die zich sinds 1 maart hebben aangemeld via onze website. Door een technisch probleem zijn deze inschrijvingen helaas NIET binnengekomen bij ons. Daarom de dringende vraag om je aanmelding even opnieuw te doen via hetzelfde formulier. Alvast bedankt en onze excuses voor het ongemak!

Quarantaine-video

TIJDENS DE CORONA-PANDEMIE IN APRIL 2020 NAMEN ONZE MUZIKANTEN DEZE VIDEO'S OP VANUIT HUIS

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Mies de Chamaer

Wij zijn Mies de Chamaer. Jasper Charlet, Merlijn de Coorde, Joachim Jamaer, Dries Laureyssens en Michiel Mollen. Wij schreven voor het EJO Onomastique, het opgelegd werk voor het Nationaal Concours voor Jeugdsymfonieorkesten 2018.

Wenen was de max!

Ik besef nog steeds niet dat ik daar ook bijstond... Wenen, Euregio Jeugdorkest, je was geweldig! Bedankt voor de 3 mooie jaren, en deze prachtige afsluiter! ♫♪♫ (Hanne, klarinet)

Speel eens in een stationshal

Het was super leuk, iedereen bleef staan kijken, er waren zo veel mensen aan het filmen. En iedereen bleef écht staan luisteren. Spelen in Rotterdam-Centraal was geweldig! (Jappe, trombone)

Festival van het levenslied

Met de strijkers van het Euregio Jeugdorkest mochten wij meespelen in het orkest van het Festival van het Levenslied in Tilburg. Top-ervaring! (Janne, viool)
Marcelle Hendrickx

Marcelle Hendrickx

Een concertbak vol talent!

- Marcelle Hendrickx, Wethouder Tilburg -

News

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Met dank aan

EN